الايمان -{ عضو v.i.p }-
الجنس : مشاركاتي : 1291 العمر : 33 نقاط : 3654
| موضوع: كيكة الفراولة + موس الفراولة بالصووررررررررررررررررررررر الإثنين أكتوبر 04, 2010 4:54 pm | |
| المقادير 1 1/2 ك دقيق2م ك بكينج بودر3 بيضات كبيرة3/4 ك زيت3/4 ك سكر1/2 ك ماء او حليب ناقص 2 م كبيرة2 علبة جيلي فراولة2م ك شربات فراولة مركززي( كورونا- او فيتراك-او فيمتو)فانيلارشة ملحذرة لون احمر بودرة (اختياري)الطريقةتنخلي الدقيق والب ب وتحطيهم على جنببوعاء تخفقي البيض والسكر والفانيلا ورشة الملحلينفشوووووووووا جداوبعدين تحطي الزيتوبعده الجيلي واللون الاحمروالشرباتوتخفقي ليندمجوا مع بعض كويسواخر حاجة تحطي الدقيق على مرتين بالتبادلمع الماء او الحليبثم بصينية مدهونة في فرن 150 درجةهااااادئةوبس كدهاما تبرد تزينيها وتتفنني بقى حسب ذوقكندخل بسم الله في الصور[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]دي صورة لها من فوق[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ودي صورة لها من الجنب[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ودي كمان صورة لها[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ودي صورتها لما اتقطعتندخل بقى بسم الله في موس الفراولة المقادير 1 ك سكر بودرة 1 ك كريمة شانتيه مخفوقة 2 ك فراولة مقطعة 1/4 ك ماء مغلي 2 م كبيرة جيلاتين بودرة بدون نكهة
الطريقة
اهرسي الفراولة والسكر في الخلاط بدون ماء لغاية مايبقى الخليط نااااااااااعم وبعدين دوبي الجيلاتين في الماء المغلي وحطيه على الفراولة المهروسة مع السكر وقلبي كويييس اخر حاجةقلبي الكريمة المخفوقة بخفة على خليط الفراولة وبعدين حطي الموس في اكواب
ودخليه الثلاجة يجمد لساعتين او اكتر وتزينيه بالفراولة حسب ذوقك وممكن تقطعي الفراولة شرائح رقيقة زي بطاطس الشيبسي وتزيني بيها اكواب الموس من الجوانب زي الصوربسم الله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] الصورة دي حطيت الفراولة على الجوانب فوق ولانها رقيقة زي الشيبسي لصقت وبعدين مليت الكوب بالموس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ودي طريقة تانية
وبس
| |
|